Welkom

Mijn naam is Ilse.  Door mijn jarenlange passie voor honden, hondensport en natuurlijk ook de bijkomende verzorging, kwam het verlangen om hier professioneel mee aan de slag te gaan.  De keuze naar een opleiding hondentrimmer was snel gemaakt.  

Mijn eigen roedel bestaat momenteel uit Casey (Jack Russel), Ghostje (kruising leonberger/Newfoundlander) en Urko (standaardpoedel).

Door de jaren heen zijn hier echter verschillende rassen gepasseerd waardoor ik de nodige ervaring heb met zowel kleine, middenslag, groot en heel groot.  Ze zijn hier dan ook allemaal welkom.

Mijn visie: elke viervoeter die hier passeert dezelfde correcte service te geven in een rustige sfeer met begrip voor ALLE aspecten van het dier, niet enkel zijn vacht.


Werking

De hond staat hier centraal, niet alleen zijn vacht maar zijn hele welzijn. Mentaal en fysiek. Een band gebaseerd op vertrouwen is dus heel belangrijk. Zowel voor de veiligheid van jouw viervoeter maar ook voor die van mij. De baasjes worden daarom gevraagd om er niet bij te blijven maar op het afgesproken tijdstip terug te komen. Lukt dit echter niet ( voor de hond! niet voor het baasje sorryšŸ˜‰), dan mag de eigenaar er natuurlijk bij blijven. Er wordt 1 op 1 gewerkt.  Dit wil zeggen dat in normale omstandigheden er geen andere hond in het salon is. 

Verzorging

Een trimbeurt bestaat uit:

Wassen, drogen, nageltjes knippen en natuurlijk de verdere behandeling afhankelijk van zijn vacht.  Er wordt gewerkt volgens de rassenstandaard, en rekening houdend met de wensen van de eigenaar.  We werken met verzorgingsproducten die bestaan uit een gamma dat cruelty free, ethical pet care products aanbiedt.